Kesäkurpitsapasta – resepti

5
(1)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Vuoden kesäkurpitsasato on jälleen kohta käsillä, joten tässä jo valmiiksi yksi valloittava ohje moneen taipuvasta raaka-aineesta: kesäkurpitsapasta.
Pastan maustaminen on ohjeessa pelkistetty, jotta kesäkurpitsan hento maku pääsee oikeuksiinsa, mutta mikäpä estää luomasta tujumpaakin makumaailmaa ja parmesaanit päälle!

Raaka-aineet

500-600g kesäkurpitsaa
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
1 rkl Maitokolmion  meijerivoita
1 dl basilikaa / oreganoa
ripaus suolaa maun mukaan

Ohje

  1. Kuori kesäkurpitsat ja pilko suikaleiksi (spiraaliraastimella saat spagetin kaltaista)
  2. Laita voi pannulle, lisää kesäkurpitsa suikaleet ja suola. Kuullota hetki.
  3. Lisää kerma ja anna sen imeytyä kesäkurpitsaan. Sekoita koko ajan varovasti.
  4. Tarkista kesäkurpitsapastan maku ja viimeistele annos yrteillä.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 5 (1 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.