Vaniljapannacotta – resepti
Vaniljapannacotta on helppo ja maistuva jälkiruoka. Kermainen ja täyteläinen pannacotta on Italiasta peräisin oleva jälkiruokien klassikko, jota myös meillä Toholammilla paljon tykätään valmistaa. Kokeile ja herkuttele!
Raaka-aineet
2 dl Maitokolmion kermaa
1 prk Maitokolmion maustettua vaniljarahkaa
1 tl agar agaria tai 1 liivatelehti
halutessasi hieman sokeria
mehustettuja marjoja tai hilloa
OHJE
- Kuumenna kerma. Sekoita agar agar kerman sekaan. Nosta kerma lämmöltä, anna jäähtyä hetken ajan ja sekoita joukkoon vaniljarahka.
- Kaada pannacottamassa tarjoiluastioihin, mutta jätä tilaa marjoille.
- Anna hyytyä kylmässä 2-3 tuntia. Jos käytät liivatelehtiä, anna hyytyä kauemmin.
- Koristele vaniljapannacotta mehustetuilla marjoilla tai hillolla.
- Tarjoile ja herkuttele!