Mansikkainen piimähyytelökakku – resepti
Raaka-aineet
POHJA
200 g digestive-keksejä
75 g Maitokolmion Sipaisua
TÄYTE
1 1/2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 dl Maitokolmion raikasta piimää
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
3 rkl sitruunanmehua
6 liivatelehteä
PÄÄLLE
Pilkottuja mansikoita
Ohje
Pohja: Hienonna keksit ja sulata Sipaisu. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele muruseos vuoan pohjalle.
Täyte: Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita sokeri ja piimä sekä vaahdota kerma. Yhdistä kerma piimäseokseen. Purista ylimääräinen vesi liivatteista, kuumenna sitruunamehu ja liota liivatteet sitruunamehuun. Sekoita liivateseos vähän jäähtyneenä kerma-piimäseokseen. Kaada seos pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti. Ennen tarjoilua koristele pilkotuilla mansikoilla.