Perinteinen sitruunarahka – resepti
Perinteinen sitruunarahka syntyy helposti kermavaahdosta, sitruunanmakuisesta kermarahkasta ja hedelmistä tai marjoista. Tämä jälkiruoka muuntautuu helposti jokaisen vuodenajan mukaan. Hyödynnä satokauden marjoja ja hedelmiä.
Raaka-aineet
2 dl Maitokolmion kermaa
1 prk Maitokolmion sitruunakermarahkaa
1 applesiinin kuori raastettuna
4-5 kpl manteli- tai kaurakeksiä
koristeeksi marjoja tai hedelmäviipaleita
Ohje
- Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sitruunakermarahka. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuoren oranssia osaa kermarahkan joukkoon ja sekoita. Tarkista maku. Halutessasi voit lisätä hieman sokeria.
- Tarjoile tarjoiluastiassa tai pienemmissä jälkiruokakulhoissa. Koristele keksinmuruilla sekä marjoilla tai hedelmäviipaleilla.