Luonnollisen läheltä

Maitokolmion maito tuotetaan lähitiloilla. Kaikki maitotilamme sijaitsevat alle tunnin päässä meijeristä, lähes naapurissa. Tuotteiden parhaimmat ominaisuudet syntyvät tuoreesta hyvälaatuisesta raaka-aineesta. Maito kerätään viikon jokaisena päivänä, pakataan ja lähetetään kauppoihin tuoreena ja raikkaana, usein vieläpä saman vuorokauden aikana. Siksi lähimaito on niin hyvää.

Lähimaito – Uusi Super-ruoka

Ihmisen luusto uusiutuu jatkuvasti ja kalsiumin saanti on tärkeää koko eliniän ajan. Lähimaidosta saa kalsiumin lisäksi kaikki vahvan luuston kehitykseen tarvittavat ravintoaineet; D-vitamiinia edistämään kalsiumin imeytymistä, proteiinia, sinkkiä, fosforia, kaliumia, magnesiumia ja B6-vitamiinia.

Lähimaito on todellinen luuston superfood. Maitokolmion maitoihin ja piimätuotteisiin on lisätty entistä enemmän D-vitamiinia, jota tarvitaan runsaasti varsinkin vuoden pimeimpinä aikoina.

Sopii myös Sinulle

Maitotuotteet kuuluvat olennaisesti tämän päivän ruokavalioon. Yksi suosii rasvatonta maitoa ja levitettä, toinen maitorahkaa, kolmas täysmaitoa, kermaa ja voita. Mikä tahansa ruokavaliosi onkaan, Maitokolmion tuotevalikoimasta löydät oman ruokavaliosi osaset.

Maitokolmion tuotevalikoimassa on normaalilaktoosisten tuotteiden lisäksi saatavilla vähälaktoosisia sekä kokonaan laktoosittomia tuotteita. Tuoteperheeseemme kuuluu myös vähemmän käsiteltyjä homogenoimattomia maitotuotteita, jotka ovat entistä lähempänä luontoa.