Vähälaktoosinen kuohukerma

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Valmistusaineet

Pastöroitu homogenoimaton kerma

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 1420 kJ/350 kcal
Proteiinia 2,0 g
Hiilihydraattia 3,0 g
josta sokereita 1,3 g, josta laktoosia alle 1,0 g
Rasvaa 36,0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 20,0 g
Kuituja 0 g
Natriumia 0,05 g

Pakkauskoot

2 dl ja 1 litra

Säilytys

Säilytettävä valolta suojattuna alle + 6 C:ssa.

Käyttökohteet

Ruoanvalmistukseen, jälkiruokiin ja leivontaan joko sellaisenaan tai vaahdotettuna.

Kivennäisaineet

Sisältää 100 g:ssa kalsiumia 70 mg (9 % päivän saantisuosituksesta).