Perinteinen luumurahka – resepti

3.9
(109)
Resepti luumurahka Maitokolmio
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Luumurahka jos joku on perinteinen joulujälkiruoka. Toholammin isännille se maistuu niin hyvin, että emännillä on tapana tehdä tupla-annos jo heti kättelyssä, niin ei tarvitse kesken joulunvieton alkaa uutta vatkaamaan. Vaikka aika helppo reseptihän tuo on ja nopea. Raaka-aineissa ei kannata säästellä. Paras luumurahka tulee Maitokolmion kuohukermasta ja maitorahkasta. Luumua voi laittaa oman maun mukaan. Toholammilla yleisin mielipide on, että mitä enemmän, sitä parempaa. 

Tässä on helppo ja nopea luumurahkaresepti, jota kannattaa kokeilla tänä jouluna!

Raaka-aineet

150 g luumumarmeladia
1 prk Maitokolmion maitorahkaa
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
50 g kuivattuja luumuja

Ohje

1. Sekoita luumumarmeladi ja maitorahka keskenään.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon.

3. Mausta vaniljasokerilla.

4. Leikkaa kuivatut luumut neljään osaan ja lisää rahkan joukkoon.

5. Koristele luumuilla, tarjoile ja herkuttele!

Vinkki: Valmista luumurahka jo edellisenä päivänä ennen tarjoilua, jotta se ehtii maustua kunnolla.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 3.9 (109 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.