Avoimet työpaikat

Maitokolmio on 115 vuotta toiminut osuuskunta, joka tuottaa maitoa ja muita maitotuotteita ammattitaidolla, osaavalla henkilökunnalla ja nykyaikaisilla jalostusmenetelmillä. Maitokolmion meijerin omistavat alueen lähimaitotuottajat. Kotimaiset tuottajat ja kotimaiset olosuhteet – siinä on maidon alkuperätodistus puhtaimmillaan. Osuuskunta Maitokolmio toimii moderneissa tuotantotiloissa sekä Toholammilla että Sievissä. Vuositasolla maitoa jalostetaan valmiiksi tuotteiksi 60 miljoonaa litraa ja toiminnasta vastaa reilu 90 elintarvikealan ammattilaista.  Ammattilaistemme joukossa on nyt seuraavanlainen paikka avoinna:

Johdon assistentti

Tehtävässäsi tulet työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa johdon assistentin tehtävissä. Olet pienen ja tehokkaan organisaation avainroolissa oleva jäsen. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisten tilaisuuksien ja matkojen järjestämistä, myynnin ja taloushallinnon raportointitehtäviä sekä muita päivittäisiä toimistotöitä. Sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu muodostaa merkittävän osan tehtävistäsi, joten tarvitset myös hyviä sosiaalisia taitoja. Tehtävä on vakituinen päivätyö.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, ahkera, oma-aloitteinen, nopea, tarkka, huumorintajuinen ja asenteeltasi positiivinen.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä.

Hyvän suomen kielen taidon lisäksi arvostamme myös muuta kielitaitoa. Työssäsi tarvitset myös sujuvia IT-taitoja, erityisesti  Microsoft Office -työkalujen hyvää hallintaa. Lisäksi mahdollinen osaaminen toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmistä ja raportointivälineistä on sinulle eduksi.

Osuuskunta Maitokolmio tarjoaa tehtäviin valittaville henkilöille hyvähenkisen, kannustavan ja aidosti toimintaa kehittävän modernin työyhteisön. Yrityksen koko organisaatio auttaa Sinua onnistumaan tehtävässäsi. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat yrityksen palveluksessa mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi.

 

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Heikki Laitala, puh 040 7263395. Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.2020 mennessä  sähköpostilla osoitteeseen heikki.laitala@nulleezy.fi.