Avoimet työpaikat

Maitokolmio on yli 110 vuotta toiminut osuuskunta, joka tuottaa maitoa ja muita maitotuotteita ammattitaidolla, osaavalla henkilökunnalla ja nykyaikaisilla jalostusmenetelmillä. Maitokolmion meijerin omistavat alueen lähimaitotuottajat. Kotimaiset tuottajat ja kotimaiset olosuhteet – siinä on maidon alkuperätodistus puhtaimmillaan. Osuuskunta Maitokolmio toimii moderneissa tuotantotiloissa sekä Toholammilla että Sievissä. Vuositasolla maitoa jalostetaan valmiiksi tuotteiksi n. 50 miljoonaa litraa ja toiminnasta vastaa reilu 80 elintarvikealan ammattilaista. Tähän kasvavaan joukkoon haemmekin nyt uusia oman alansa huippuosaajia seuraaviin avaintehtäviin:

Kunnossapitopäällikkö

Toimenkuvasi on mielenkiintoinen ja vaihteleva. Vastaat tehtävässäsi molempien tehtaidemme käynnissä- ja kunnossapidosta. Toimit yrityksen oman kunnossapidon esimiehenä ja vastaat myös toimialueesi ostopalveluista. Vastuullasi on myös yrityksen kunnossapitojärjestelmä ja huolto-ohjelmat sekä kunnossapitotoiminnan käytännön organisointi yhdessä tuotannon henkilöstön ja johdon kanssa. Lisäksi avaintehtäviisi kuuluu tulevaisuuden investointien ja kehitysprojektien budjetointi, suunnittelu ja toteutuksen organisointi. Olet mielellään toiminut jo jonkin aikaa vastuullisessa asemassa kunnossapito/ projektitehtävissä. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja käytännön kokemusta huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Mahdollinen osaaminen automaatiosta ja logiikoista katsotaan eduksi. Sinulta löytyy myös järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (Ins. amk/ Dipl. ins). Luonteeltasi olet aikaansaava, oma-aloitteinen, nopea, tarkka ja asenteeltasi positiivinen. Haluat tehdä oman työsi aina hyvin ja Sinulla on tahto jatkuvasti kehittää itseäsi, omaa osaamistasi ja työtäsi. Kestät painetta ja pysyt tehtävissäsi sovituissa aikatauluissa. Työtehtävissäsi tarvitset englannin kielen taitoa sekä Microsoft Office-työkalujen sujuvaa hallintaa. Arvostamme myös mahdollista osaamistasi kunnossapidon järjestelmistä ja suunnitteluohjelmista (esim. AutoCAD). Työskentelet sekä Toholammin että Sievin tehtailla.

Tuotannon esimies / työnjohtaja

Olet avainpelaaja tuotantomme toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Toimit osastoilla tuotannon esimiehenä, vastaten tuotannon laadusta, tehokkuudesta sekä päivittäisestä organisoinnista. Taustaltasi ja koulutukseltasi olet mielellään elintarvike/meijeripuolen insinööri tai teknikko, ja sinulla on jo alan työkokemusta ja näyttöjä onnistuneesta esimiestyöstä. Kestät hyvin painetta ja olet sitoutunut tekemään työsi paremmin kuin hyvin. Pystyt olemaan aito oikea esimies ja viemään läpi myös haastavampia kehitysasioita oma-aloitteisesti. Olet kannustava ja toimintaa jatkuvasti parantava henkilö, joka saa muun organisaation taakseen ja mukaansa vaikeissakin tehtävissä. Työskentelet sekä Toholammin että Sievin tehtailla.

Kunnossapitoasentaja

Olet tärkeä lenkki ja resurssi tehtaidemme omassa kunnossapito-organisaatiossa. Vastaat työssäsi tuotantomme päivittäisestä käynnissä- ja kunnossapidosta, sekä suunnitelmien mukaisista huolto- ja asennustehtävistä. Olet ahkera, itsenäinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja työt loppuun tekevä kunnossapitoammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammatillinen koulutus ja riittävä kokemus ja osaaminen itsenäisen työskentelyyn. Arvostamme myös mahdollista osaamistasi automaatio/sähköalalta. Työ on vuorotyötä. Työskentelet sekä Toholammin että Sievin tehtailla.

Hakeminen

Osuuskunta Maitokolmio tarjoaa tehtäviin valittaville henkilöille hyvähenkisen, kannustavan ja aidosti toimintaa kehittävän modernin työyhteisön. Yrityksen koko organisaatio auttaa Sinua onnistumaan tehtävässäsi. Kilpailukykyisten etujen lisäksi saat yrityksen palveluksessa mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi.

Rekrytoinnin hoitaa ja lisätietoja antaa VMP-rekrytointikonsultti / yrittäjä Heikki Laitala puh 040 7263395 Tehtävät täytetään pikimmiten sopivien henkilöiden löydyttyä. Eli toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi mielellään heti, mutta kuitenkin viimeistään 5.4.2019 mennessä sähköpostilla heikki.laitala@nullvmp.fi.