Mansikkarahka – resepti

0
(0)
Resepti Mansikkarahka Maitokolmio
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Tuoreista mansikoista, kermasta ja maustetusta rahkasta valmistat helposti ihanan ja kesäisen jälkiruoan. Makoisa mansikkarahka on perinteinen koko perheen jälkiruokaherkku, jonka valmistus on helppoa ja nopeaa.

Raaka-aineet

1 prk Maitokolmion maustettua mansikkarahkaa
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
500 g mansikoita
1 rkl vaniljasokeria

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja nostele sekaan rahka.
  2. Poista mansikoista kannat ja leikkaa lohkoiksi. Lisää mansikoiden joukkoon vaniljasokeri ja anna seistä hetki.
  3. Annostele laseihin tai jälkiruokakulhoihin vuoronperään mansikkaa ja kermarahkaseosta.
  4. Tarjoile kesäisenä jälkiruokana!

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.