Kermainen pippurikastike – resepti

4
(45)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Kermainen pippurikastike on oiva valinta grillatun lihan tai kanan kanssa.

Raaka-aineet (4 annosta)

2 dl Maitokolmion karrageenitonta kermaa
1 rkl rosee-, viher- ja mustapippureita rouhittuna
1 tl dijon-sinappia
1 dl lihalientä
Suolaa tarvittaessa
Maitokolmion meijerivoita

Ohje

1. Jos käytät kokonaisia pippureita, rouhi ne ensin. Kaada sitten pippurirouhe kuivalle paistinpannulle ja paahda noin minuutin ajan. Lisää pippureiden joukkoon nokare voita ja liikuttele pippureita paistinlastalla.
2. Lisää sinappi ja lihaliemi pannulle, sekoita ja kiehauta. Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua kasaan miedolla lämmöllä 10-20 minuuttia. Keittoaika riippuu kattilan koosta ja siitä kuinka voimakkaasti keität kastiketta.
3. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
4. Tarjoile lihan tai kanan kanssa.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 4 (45 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.