Tupla-proteiinijäätelö – resepti

4.5
(2)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Tuplahyvää tarkoittaa tässä tapauksessa legendaarisen Tupla-patukan ja Tupla-proteiinivanukkaan yhdistämistä herrrkulliseksi proteiinijäätelöksi! Reseptistä on noin neljälle hengelle, mutta huomioitavaa on että tämän herkun kohdalla annoskoko saattaa huomaamatta hieman kasvaa…  eli kannattaa tehdä samalla vaivalla Tupla-annos proteiinijäätelöä kesälle!

Raaka-aineet

4-5 Tupla-patukkaa à 50g
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
1 prk Maitokolmion  Tupla suklaa proteiinivanukasta

Ohje

  1. Pienennä tai raasta neljä Tupla-patukkaa ja laita kerma kuumenemaan kattilaan. Huom! Katso ettei kerma kiehu.
  2. Sekoita Tupla-muru kuumaan kermaan, kunnes suklaa on sulanut ja nosta jäähtymään jääkaappikylmäksi. (esim. yön yli)
  3. Vatkaa kylmä seos kuohkeaksi ja lisää sekaan Tupla-proteiinivanukas.
  4. Mikäli tahdot hieman puruntuntumaa niin pilko sekaan/käytä koristeeksi vielä yksi patukka.
  5. Kaada seos pakasterasiaan ja laita pakastimeen jähmettymään.
  6. Nauti proteiinijäätelö parhaassa seurassa!

Vinkki!
Mikäli mielesi tekee seikkailla makujen maailmassa niin korvaa suklaanmakuinen Tupla-proteiinivanukas Tupla Salty caramel -vanukkaalla.

Tutustu myös laktoosittomaan ja kevyempään ProFIT proteiinijäätelöömme tästä!

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 4.5 (2 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.