Perinteinen lanttulaatikko – resepti

3.7
(3)
Resepti Perinteinen lanttulaatikko Maitokolmio
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Lanttulaatikko on joulupöydän rakas perinneruokamme. Reseptimme perinteinen lanttulaatikko on tehty lähellä tuotetuista ja lisäaineettomista raaka-aineista.

Raaka-aineet

4 hengelle
800 g                Lanttua kuorittuna
2 dl                   Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
1 dl                   siirappia
1/2-1 tl             suolaa
1                       kanamuna

Pinnalle:
3 rkl                 korppujauhoja
2 rkl                 Maitokolmion meijerivoita

Ohje

1. Kuori lantut, pilko paloiksi ja keitä kypsäksi.
2. Kaada keitinvesi pois, soseuta ja anna jäähtyä.
3. Sekoita loput aineet jäähtyneeseen seokseen ja tarkista maku.
4. Kaada paistonkestävään vuokaan / foliovuokaan, ripottele korppujauhoja pinnalle ja viimeistele voinokareilla.
5. Paista uunin keskitasolla 200°C noin 1 tunti.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 3.7 (3 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.