Raikas Valkosuklaapannacotta – resepti
Pannacotta on ilahduttavan helppo jälkiruoka, jonka maustamisessa on taivas rajana. Maitokolmion lisäaineeton kerma sopii pannacottaan täydellisesti ja vielä kun mauksi lisää proteiinipitoista valkosuklaafudge vanukastamme on lopputulos täydellinen!
Täällä reseptillä herkkuhetkesi sisältää myös proteiineja sekä ihanan raikkaan makuvivahduksen sitruunabasilikasta. Testaa ja hurmaannu!
Raaka-aineet
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
2 prk Maitokolmion valkosuklaafudge proteiinivanukasta
2 tl agar agaria tai 2 liivatelehteä
5g / 20 kpl sitruunabasilikan lehtiä
halutessasi hieman sokeria
OHJE
- Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan (10 min).
- Lämmitä kerma sekä sitruunabasilikanlehdet kattilassa kiehumispisteeseen ja poista kattila kuumalta levyltä.
- VALITSE SEURAAVISTA: aja yrtit sauvasekoittimella hienoksi, jolloin maku on voimakkaampi ja seoksessa sattumia
TAI siivilöi yrtit pois, jolloin yrttien maku on miedompi ja koostumus tasaisempi. - Purista ylimääräinen vesi pois liivatteista, lisää ne kuumaan kermaan ja vispaa sekaisin. Sekoita lopuksi joukkoon valkosuklaafudget.
- Annostele annosmaljoihin tai yhteen isompaan astiaan. Peitä kelmulla ja jätä jääkaappiin hyytymään +4h
- Koristele pannacotta haluamallasi tavalla; makeilla valkosuklaalastuilla, raikkailla marjoilla tai pienillä sitruunabasilikan lehdillä.
- Tarjoile ja nautiskele tästä hyvän mielen jälkiruuasta!