Piparijuustokakku lasissa

3.8
(14)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Piparijuustokakku on jouluinen jälkiruoka, joka valmistuu vain muutamasta ainesosasta. Tämä herkullinen jälkkäri maistuu piparkakulta, vadelmalta ja limeltä. Täydellinen yhdistelmä makeaa ja kirpeää, ilman liivatetta.

Raaka-aineet (6 annosta)

Pohjalle:
20 kpl pipareita
50 g sulatettua Maitokolmion meijerivoita

Juustokakkumousse:
4 dl Maitokolmion kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl tomusokeria
1 limen kuori raastettuna

Vadelmahillo:
200 g vadelmia
puolikkaan limen mehu

Ohje

  1. Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi. Lisää kerman sekaan tuorejuusto, tomusokeri ja limen kuoriraaste.
  2. Murskaa piparit voisulan kanssa tehosekoittimessa.
  3. Purista vadelmien sekaan puolikkaan limen mehu ja murskaa vadelmat haarukalla.
  4. Kokoa annos lisäämällä lasiin piparimurua ja juustokakkumoussea. Viimeistele annos vadelmahillolla.

Vinkki!
Jos haluat, että juustoseos hieman jähmettyy, laita se muutamaksi minuutiksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Reseptivideo

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 3.8 (14 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.