Maitokolmio Whistleblower -ilmoituskanava

Maitokolmiolla on Whistleblower-ilmoituskanava, jossa Maitokolmion sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät voivat tehdä ilmoituksia luottamuksellisesti seuraavista asioista:

  • Maitokolmion henkilöstöön tai Maitokolmioon liittyvästä laittomasta tai vastuuttomasta toiminnasta tai tuotteesta.
  • Salassapitovelvollisuuden rikkominen, varojen väärinkäyttö, varkaudet, huijaukset, kavallukset, ympäristörikokset, petokset ja lahjonta, seksuaalinen häirintä ja muu vakava työpaikkakiusaaminen.
  • Huomioi, että ilmoituskanava ei ole tarkoitettu Maitokolmion asiakaspalautteiden tai reklamaatioiden hoitamiseen.

 

Ilmoittaminen ja ilmoitusten käsittely:

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti sekä nimettömänä. Ilmoituksen jättäessäsi saat ilmoituskoodin, jonka avulla pystyt seuraamaan käsittelyn tilaa. Ilmoituksien käsittelijät saattavat kysyä lisätietoja ilmoittajalta, jotta asia pystytään käsittelemään. Tässäkään tapauksessa  luottamuksellisuus ei vaarannu.

Kaikkiin aiheellisiin ilmoituksiin vastataan kolmen kuukauden sisällä. Vastauksesta selviää mitä toimenpiteitä ilmoituksen pohjalta on tehty tai mitä toimenpiteitä on suunniteltu tehtäväksi.

Ilmoituskanavaa ylläpitää ulkopuolinen yritys Whistleblower Partners.

Siirry tästä Maitokolmion Whistle-ilmoituskanavaan.

 

Huom! Jos haluat ilmoittaa virheellisestä tuotteesta, tuotekehitysideasta tai tarvitset esimerkiksi lisätietoa Maitokolmiosta yrityksenä, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme.

Mitä Whistleblower-ilmoituskanava tarkoittaa?

Whistleblower-ilmoituskanava on Eu-direktiiviin perustuva ilmoituskanava. Laki edellyttää, että kaikilla yli 50 työntekijää työllistävillä yrityksillä pitää olla luottamuksellinen ilmoituskanava, jonka kautta yrityksen työntekijät ja ulkoiset sidosryhmät voivat tehdä ilmoituksia väärinkäytöksistä yrityksen toiminnassa.