Kermainen pippurikastike

5
(1)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Kermainen pippurikastike saa makunsa kolmesta eri pippurista ja sopii erityisen hyvin lihan kanssa tarjottavaksi.

Raaka-aineet (kahdelle)

2 dl Maitokolmion ruokakermaa
1 tl Maitokolmion perinteistä meijerivoita
1 tl kokonaisia roseepippureita
1 tl kokonaisia mustapippureita
1 tl kokonaisia viherpippureita
2 dl lihalientä
1 tl suolaa
2 tl väkevää sinappia

Ohje

  1. Murskaa pippurit.
  2. Laita pippurimurska kattilaan ja kuullota voissa pari minuuttia.
  3. Kaada sekaan lihaliemi ja ruokakerma jatkuvasti sekoittaen.
  4. Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia, kunnes kastike alkaa saostua.
  5. Mausta suolalla ja sinapilla.
  6. Tarjoile heti!

 

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 5 (1 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.