Kermainen pippurikastike
Kermainen pippurikastike saa makunsa kolmesta eri pippurista ja sopii erityisen hyvin lihan kanssa tarjottavaksi.
Raaka-aineet (kahdelle)
2 dl Maitokolmion ruokakermaa
1 tl Maitokolmion perinteistä meijerivoita
1 tl kokonaisia roseepippureita
1 tl kokonaisia mustapippureita
1 tl kokonaisia viherpippureita
2 dl lihalientä
1 tl suolaa
2 tl väkevää sinappia
Ohje
- Murskaa pippurit.
- Laita pippurimurska kattilaan ja kuullota voissa pari minuuttia.
- Kaada sekaan lihaliemi ja ruokakerma jatkuvasti sekoittaen.
- Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia, kunnes kastike alkaa saostua.
- Mausta suolalla ja sinapilla.
- Tarjoile heti!