Kesäinen pavlova

4.5
(2)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Tämä kesäinen pavlova on ehkäpä maailman helpoin kesäkakku, sillä se valmistuu näppärästi valmiista marenkipohjista ja tietysti Maitokolmion karrageenittomasta kermasta. Ihanan helppo ja nopea kakkuresepti, jota on helppo tuunata sesongin ja satokauden mukaan.

Raaka-aineet 

2,5 dl Maitokolmion kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria (maun mukaan)
2 kpl valmiita marenkipohjia
Lemon curdia
Tuoreita marjoja, kuten mansikoita, vadelmia ja mustikoita
Tuoretta minttua

Ohje

  1. Vatkaa kerma kuohkeaksi. Mausta vaniljasokerilla.
  2. Levitä lemon curdia ohut kerros yhden valmiin marenkipohjan päälle. Lisää kerros kermavaahtoa ja levitä. Aseta toinen pavlovapohja kermavaahdon päälle ja levitä sen pinnalle loput kermavaahdot.
  3. Koristele kakku tuoreilla marjoilla ja mintun lehdillä.

 

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 4.5 (2 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.