Mangorahka

Mangorahka
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Mangorahka sopii hyvin välipalaksi tai vaikkapa jälkiruoaksi. Rahkat ovat yleensä hyvin proteiinipitoisia, mutta ne saattavat välillä kaivata hiukan rasvoja, sokereita ja makuja seurakseen. Tässä reseptissä ei ole lisättyä sokeria, koska mangosose on luontaisesti niin makeaa.

Raaka-aineet

2 dl Maitokolmion kermaa
1 prk Maitokolmion Fit-rahkaa
1 prk Maitokolmion vaniljakermarahkaa
2 dl mangososetta

Valmistus

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä toisessa kulhossa rahkat ja mangosose keskenään.
  2. Lisää kolmessa erässä nostellen kerma mangorahkan joukkoon. Tällä tavoin saat tavanomaista kuohkeamman rakenteen.
  3. Tarjoile ja halutessasi koristele vielä lorauksella mangososetta.

Vinkki: Tätä reseptiä voit hyödyntää myös esimerkiksi täytekakun täytteenä. Sulata vain joukkoon muutama liivatelehti ja saat vaahtomaisesta rakenteesta kiinteää. Muista hyydyttää!