Rahkamunkit

4
(20)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Leivo tuoreet rahkamunkit vappuun. Nämä pehmeät ja uskomattoman herkulliset rahkamunkit valmistuvat hetkessä. Jos haluat jotain extraa, valuta päälle valkosuklaata ja koristele vaikkapa nonparelleilla.

Raaka-aineet (13 kpl)

200 g Maitokolmion FIT pehmeä maitorahka
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1/2 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g sulatettua Maitokolmion voita
1 l rypsiöljyä paistamiseen

Ohje

  1. Sekoita Maitokolmio FIT-rahka kananmunan kanssa tasaiseksi taikinaksi.
  2. Lisää vehnäjauho, sokeri, suola, leivinjauhe, vaniljasokeri ja sulatettu voi. Sekoita.
  3. Anna taikinan levätä liinan alla 10 minuuttia.
  4. Pyörittele taikinasta 13 samankokoista palleroa.
  5. Paista munkit rypsiöljyssä. Kuumenna öljy 180 asteeseen ja paista munkkeja 3 minuuttia.
  6. Pyöritä valmiiksi paistetut munkit sokerissa tai valuta sulatettua valkosuklaata niiden päälle.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 4 (20 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.