Rahkamunkit
Leivo tuoreet rahkamunkit vappuun. Nämä pehmeät ja uskomattoman herkulliset rahkamunkit valmistuvat hetkessä. Jos haluat jotain extraa, valuta päälle valkosuklaata ja koristele vaikkapa nonparelleilla.
Raaka-aineet (13 kpl)
200 g Maitokolmion FIT pehmeä maitorahka
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1/2 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
50 g sulatettua Maitokolmion voita
1 l rypsiöljyä paistamiseen
Ohje
-
Sekoita Maitokolmio FIT-rahka kananmunan kanssa tasaiseksi taikinaksi.
- Lisää vehnäjauho, sokeri, suola, leivinjauhe, vaniljasokeri ja sulatettu voi. Sekoita.
- Anna taikinan levätä liinan alla 10 minuuttia.
- Pyörittele taikinasta 13 samankokoista palleroa.
- Paista munkit rypsiöljyssä. Kuumenna öljy 180 asteeseen ja paista munkkeja 3 minuuttia.
- Pyöritä valmiiksi paistetut munkit sokerissa tai valuta sulatettua valkosuklaata niiden päälle.