Laktoositon vaniljakermarahka

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Maitokolmion perinteinen laktoositon vaniljan makuinen kermarahka. Tämä maustettu rahka sopii monenlaisiin jälkiruokiin, leivontaan ja täytteisiin. Tai syö sellaisenaan!

Ainesosat

Pastöroitu rasvaton maito, pastöroitu kerma, sokeri, vesi, muunnettu tärkkelys, aromi, stabilointiaine (guarkumi), vanilja, happo (maitohappo), väri (karotenoidit), happamuudensäätöaine (natriumsitraatit), hapate. Maidon alkuperämaa Suomi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 655 kJ/157 kcal
Rasvaa 8,2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,6 g
Hiilihydraatteja 13 g
josta sokereita 12 g
Proteiinia 7,6 g
Suolaa 0,09 g
Laktoosia < 0,01 g

Pakkauskoot

200 g

Säilytys

Säilytettävä alle + 8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa 3-4 päivää.

Käyttökohteet

Jälkiruokiin, leivontaan, täytteisiin.

Osta Foodie.fiOsta K-ruoka