Vähälaktoosinen ruoka-
ja kahvikerma 2dl

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Ruoka- ja kahvikerma

Meidän Ruoka- ja kahvikermastamme ei saa kahvikupillista pidempää tarinaa aikaiseksi. Siinä kun ei ole mitään ihmeellistä: ei lisäaineita, ei karrageeneja, vain tuoreesta pohjalaisesta lähimaidosta valmistettua kermaa. Ja niinkuin nimi sanoo, se soveltuu mainiosti sekä ruoanlaittoon että kahvikermaksi.

Valmistusaineet

Pastöroitu kerma. Kerman alkuperä: Suomi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 700 kJ/170 kcal
Proteiinia 2,7 g
Hiilihydraattia 4,0 g
josta sokereita 1,7 g
josta laktoosia alle 1,0 g
Rasvaa 16,0 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 8,5 g
Kuituja 0 g
Natriumia 0,05 g

Pakkauskoot

2 dl ja 5 dl

Säilytys

Säilytettävä valolta suojattuna alle + 6 C:ssa.

Käyttökohteet

Kahviin, ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Ei vaahtoudu.

Kivennäisaineet

Sisältää 100 g:ssa kalsiumia 100 mg (13 % päivän saantisuosituksesta).