Proteiinipitoiset rahkapannarit

5
(1)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Helpot ja herkulliset rahkapannarit kruunaavat brunssin tai aamiaisen. Proteiinipitoiset rahkapannarit valmistetaan Fit-rahkasta, mikä tekee pannareista hieman mehevämpiä, ruokaisampia ja terveellisempiä. Proteiinirikkaat rahkapannarit voi valmistaa joko vehnäjauhoista tai surauttaa kaurahiutaleista nopeasti kaurajauhoa, ja käyttää sitä. Jos käytät gluteenittomia kaurahiutaleita, on resepti gluteeniton. Jos haluat reseptistä entistäkin kevyemmän, jätä jauhot kokonaan pois. Tällöin koostumus muuttuu, mutta lopputulos on silti erittäin maistuva.

Raaka-aineet (15 kpl)

1 banaani
3 kananmunaa
1 prk Fit pehmeä maitorahkaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1/3 tl kardemummaa
Paistamiseen Maitokolmion perinteistä meijerivoita 
Lisäksi marjoja

Ohje

1. Aloita soseuttamalla  banaani haarukalla. Lisää 3 kananmunaa ja purkki fit-rahkaa ja vatkaa sekaisin.
2. Sekoita seuraavaksi keskenään 1 dl vehnäjauhoja, 1 tl leivinjauhetta, ⅓ tl kardemummaa ja ripaus suolaan. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita.
3. Kuumenna pannu keskilämmölle. Lisää pannulle nokare voita ja nostele taikinaa pannulle pannukakkujen muotoon tai käytä lettupannua. Paista kunnes pannukakkujen pinta on alapuolelta kauniin värinen ja kännä. Paista vielä hetki, kunnes toinenkin puoli saa kauniin värin.
4. Nosta valmiit pannukakut lautaselle ja jatka samaan malliin, kunnes kaikki taikina on käytetty.
5. Tarjoa heti esimerkiksi  marjojen kanssa.

 

 

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 5 (1 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.