Mätimaustevoi

5
(1)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Mätimaustevoi on helppo tehdä itse ja se sopii ihanasti yhteen vaikkapa grillatun kalan kaveriksi. Maustevoi säilyy tiiviisti pakattuna jääkaapissa noin viikon ja pakastimessa noin kuukauden. Saat maustevoista laktoositonta, kun korvaat perinteisen meijerivoin laktoosittomalla vaihtoehdolla.

Raaka-aineet 

250 g Maitokolmion perinteistä meijerivoita
1 dl mätitahnaa
1 dl hienonnettua tilliä
1 tl sitruunapippuria

Ohje

  1. Pehmitä voi notkeaksi mikrossa.
  2. Hienonna tilli. Lisää mätitahna, hienonnettu tilli sekä sitruunapippuri voin sekaan. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada pehmeä voi leivinpaperin keskelle. Rullaa leivinpaperia ja levitä kädellä tai lastalla voi tasaiseksi pötköksi leivinpaperin sisään. Sulje päät tiukasti kuten karkkipaperissa. Anna kovettua pakastimessa.
  4. Leikkaa kovettuneesta tangosta maustevoinappeja.

Vinkki!

Voit myös tarjoilla juuri valmistetun maustevoin kulhosta tai pursottaa ruusukkeeksi kalan päälle.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 5 (1 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.