Mini pavlova (20 st)

0
(0)
mini pavlova
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Pavlova botten:

3 äggvitor
1 ½ dl socker
1 tsk blåbärspulver
0,5 tsk äppelcidervinäger

Pavlova fyllning:

1 dl maitokolmios vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
5 st björnbär
2 msk rivet citronskal

GÖR SÅHÄR:

  1. Sätt ugnen på 180 grader
  2. Vispa äggvitor och sockret till hårt skum. Tillsätt sockret lite i sänder under fortsatt vispning. Vispa tills smeten är hård och glansig, ca 7 minuter med elvisp
  3. Vänd ner blåbärspulver och vinäger
  4. Bred ut smeten i små runda portionsstorlekar på en bakpappersklädd plåt. Gör en liten grop i mitten av varje pavlova med en sked. 
  5. Sätt in plåten i nedre delen av ugnen, sänk genast värmen till 125 grader. Grädda i 45 min.
  6. Toppa med vispad grädde, björnbär och rivet citronskal

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.