Mjölk Inhemska producenter och inhemska förhållanden: där är mjölkens ursprungsbevis i sin renaste form. Läs meraLättmjölkLaktosfattig vispgrädde 2 dlFärsk vispgrädde 5 dlSurmjölk Maitokolmios surmjölk smakar gott och innehåller mycket kalcium. Läs meraAB-surmjölkProFIT-proteinpudding med chokladfudgeProfit-proteinpudding med lakrtisfudgeProfit-proteinpudding med kolafudgeTupla+ proteinpudding med chokladTupla+ proteinpudding med salt karamellTupla+ proteinpudding med choco toffeeProfit-proteinpudding med vit choklad fudgeFIT mjuk mjölkkvargTraditionell kvarg Traditionell mjölkkvarg passar i många slags efterrätter, till bakning och som fyllning. Läs meraLaktosfri och fettfri mjölkkvargMatfett Tillsatsfritt alternativ på bröd och i matlagning Läs meraTraditionellt mejerismörFil Vår fil är god i sig själv men du kan också smaksätta den på valfritt vis. Läs meraLättfilGräddfil Gräddfil passar bra som sallads- eller dippsås men den passar också i bakverk. Läs meraLaktosfattig gräddfil 12%