Gräddpotatis 350 g

Kermaperunat
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Laktosfri och fettfri mjölkkvarg

God i all sin enkelhet: Mjölkkvarg gjord på färsk lokal mjölk från Österbotten, som varken innehåller tillsatser eller andra konstigheter. Inte ens laktos. Passar i många slags efterrätter, till bakning och som fyllning.

Ingredienser

Pastöriserad mjölk och mjölksyrakultur. Mjölkens ursprungsland: Finland.

Näringsvärde / 100 g

Energi 280 kJ / 66 kcal
Protein 12,0 g
Kolhydrater 4,0 g
varav sockerarter 1,2 g
som innehåller 0 g laktos
Fett 0,3 g
varav mättade fettsyror 0,2 g
Näringsfiber 0 g
Natrium 0,04 g
Kalcium 110 mg (14 % av rekommenderat dagligt intag)

Förpackningsstorlekar

200 g, 5 kg och 10 kg.

Förvaring

Förvaras i skydd mot ljus. Rätt förvaringstemperatur är högst +8 °C. Öppnad produkt kan förvaras i 3 dygn.

Användningsområden

Efterrätter, bakverk, som fyllning.