Laktosfri jordgubbegräddkvarg

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Traditionell laktosfri jordgubbssmakad gräddkvarg. Denna smaksatta kvarg passar till en mängd olika desserter, bakverk och fyllningar. Eller ät den som den är!

Ingredienser

Pastöriserad fettfri mjölk, pastöriserad grädde, socker, jordgubbar 6,7 %, vatten, modifierad stärkelse, koncentrat av svart morotsjuice, koncentrat av jordgubbsjuice, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), arom, syra (citronsyra), surhetsreglerande medel (natriumcitrater), syrabildare. Mjölkens ursprungsland Finland.

Näringsvärde per 100 g

Energi 662 kJ/158 kcal
Fett 8,2 g
varav mättade fettsyror 4,6 g
Kolhydrater 13 g
varav sockerarter 13 g
Protein 7,7 g
Salt 0,09 g
Laktos < 0,01 g

Förpackningsstorlek

200 g

Förvaring

Förvaras vid temperaturer under + 8 °C. Hållbarhet i kylskåp, öppnad, 3-4 dagar.

Slå in förpackningen

Rengör vid behov och låt torka. Återvinn för plastförpackningar.
Den löstagbara kartongförpackningen på förpackningen återvinns med kartongavfall.