Laktosfri citrongräddkvarg

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Traditionell laktosfri citronsmakad gräddkvarg. Denna smaksatta kvarg passar till en mängd olika desserter, bakverk och fyllningar. Eller ät den som den är!

Ingredienser

Pastöriserad fettfri mjölk, pastöriserad grädde, vatten, socker, citronsaftkoncentrat, majsstärkelse, citron, glukossirap, kanderade citronskal, invertsocker, citronpurékoncentrat, naturliga aromer, surhetsreglerande medel (natriumcitrater), stabiliseringsmedel (pektiner), gurkmejaextrakt, syra. Mjölkens ursprungsland: Finland.

Näringsinnehåll per 100 g

Energi 637 kJ/152 kcal
Fett 8,3 g
varav mättade fettsyror 4,6 g
Kolhydrater 11 g
varav sockerarter 11 g
Protein 7,6 g
Salt 0,18 g
Laktos < 0,01 g

Förpackningsstorlek

200 g

Förvaring

Förvaras vid temperaturer under + 8 °C. Hållbarhet i kylskåp, öppnad, 3-4 dagar.

Slå in förpackningen

Rengör vid behov och låt torka. Återvinn för plastförpackningar.
Den löstagbara kartongförpackningen på förpackningen återvinns med kartongavfall.