Kesätyöpaikat 2019

Maitokolmiolle haetaan tulevaksi kesäksi työntekijöitä seuraaviin tehtäviin. Voit täyttää kesätyöhakemuksen täällä. Hakuaika päättyy 10.3.2019.

Tuotevalmistajia

Tarvitsemme tuotevalmistajia eri tuotevalmistustehtäviin. Työtehtäviin kuuluu tuotteiden valmistus tietyssä tuotantosuunnitelman mukaisessa aikataulussa, laitteiston tuotantovalmiuksista huolehtiminen ja tuotantohäiriöiden minimoiminen, näytteiden otto, sekä laitteistojen pesut. Tehtävä edellyttää huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja. Työ on vuorotyötä. Täytä hakemus!

Laborantteja

Laboranttina pääset varmistamaan valmiiden maitotuotteiden laatua, sekä tekemään erilaisia analyysejä raaka-aineista ja tuotantoympäristöstä. Työn tavoitteena on luotettavien analyysitulosten tekeminen nopeasti. Tehtävien hoito edellyttää vastuullisuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja. Täytä hakemus!

Pakkaajia

Haemme myös tuotepakkaajia eri osastoille. Tehtäviisi kuuluu koneiden käyttö, pesut, sekä laadunvalvonta valmiiden pakkausten osalta. Laadunvalvontaan kuuluu tuotepakkausten painotarkkailua, pakkausten virheettömyyden, ulkoasun puhtauden ja siisteyden tarkistamista sekä pakkaukseen tehtävien päivämäärien asettamista ja oikeellisuuden varmistamista. Työ on vuorotyötä. Hygienia passi katsotaan eduksi. Täytä hakemus!

Työntekijää maitovarastoon/terminaaliin

Haemme työntekijää fyysisesti vaativiin työtehtäviin terminaaliin ja maitovarastolle. Työ on osittain kylmävarastotyötä ja tekijältä edellytetään tarkkuutta ja huolellisuutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista lauantaihin. Täytä hakemus!