Kesätyöpaikat 2023

Maitokolmio on yli 100 vuoden kokemuksella varustettu maitotuotteiden valmistaja Keski-Pohjanmaalla. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Toholammilla sekä Sievissä. Haemme tulevaksi kesäksi noin viittätoista henkeä tuotannon sekä varaston erilaisiin työtehtäviin, joista tarkemmin alla.

Kerro hakemuksessasi mikäli some-maailma on sinulle mieluinen ja olisit kiinnostunut tekemään töitä myös sillä saralla. Mainitsethan hakemuksessasi myös milloin olet valmis aloittamaan työt. Ilmoitamme valinnoista henkilökohtaisesti huhtikuun aikana.
Hakuaika päättyy 31.3.2023.

Täytä kesätyöhakemus täällä.

Tuotanto

Haemme työntekijöitä tuotannon viili-, voi-, maito- ja välipalaosastoille. Työt tuotannossa koostuvat pääpiirteittäin koneiden käytöstä, laadunvalvonnasta sekä puhtaanapidosta. Työtehtävät vaativat ennen kaikkea tiimityöskentelytaitoja.
Työ on vuorotyötä. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Lisätietoja: Tuotantopäällikkö Petteri Pinola 044 581 6210
Täytä hakemus!

Varasto

Haemme työntekijöitä fyysisesti vaativiin työtehtäviin terminaaliin ja maitovarastolle. Työ on osittain kylmävarastotyötä ja tekijältä edellytetään tarkkuutta sekä huolellisuutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista lauantaihin. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Lisätietoja: Logistiikkapäällikkö Vesa Ylitalo 044 581 6206
Täytä hakemus!