FIT mjuk mjölkkvarg

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Ingredienser

Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur. Mjölkens ursprungsland: Finland.

Näringsvärde / 100 g

Energi 250 kJ/60 kcal
Protein 10,0 g
Kolhydrater 4,0 g
varav sockerarter 4,0 g, som innehåller mindre än 1 g laktos
Fett 0,3 g
varav mättade fettsyror 0,2 g
Näringsfiber 0 g
Natrium 0,04 g
Kalcium 110 mg (14 % av rekommenderat dagligt intag)

Förpackningsstorlek

200 g

Förvaring

Rätt förvaringstemperatur är högst +8 °C.
Öppnad produkt kan förvaras 3-4 dagar i kylskåp.

Användningsområden

Du kan äta den naturella kvargen precis som den är eller smaksätta den på valfritt vis.