Yrtti-kermaviilidippi – resepti
Resepti on helppo. Kermaviilidippi on nopea valmistaa ja se sopii hyvin esimerkiksi kasvisten, sipsien tai leivän kanssa tarjottavaksi. Voit tuunata reseptiä esimerkiksi valkosipulilla tai chilijauheella makusi mukaan. Reseptiä voi myös varioida lisäämällä dipin joukkoon esimerkiksi avokadoa, kurkkua tai paprikaa.
Raaka-aineet
1 prk (200 g) Maitokolmion kermaviiliä
0,5 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
1 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
Sitruunan mehua
Hunajaa
Suolaa
Mustapippuria
Nippu tuoretta ruohosipulia
Ohje
- Hienonna yrtit ja sekoita kermaviiliin.
- Mausta sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
- Pilko pinnalle ruohosipulit ja tarjoile!