Vaniljapannacotta

Vaniljapannactotta
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Vaniljapannacotta on helppo ja maistuva jälkiruoka. Kermainen ja täyteläinen pannacotta on Italiasta peräisin oleva jälkiruokien klassikko, jota myös meillä Toholammilla paljon tykätään valmistaa. Kokeile ja herkuttele!

Raaka-aineet

2 dl Maitokolmion kermaa
1 prk Maitokolmion vaniljakermarahkaa
1 tl agar agaria tai 1 liivatelehti
halutessasi hieman sokeria
mehustettuja marjoja tai hilloa

Valmistus

  1. Kuumenna kerma. Sekoita agar agar kerman sekaan. Nosta kerma lämmöltä, anna jäähtyä hetken ajan ja sekoita joukkoon kermarahka.
  2. Kaada pannacottamassa tarjoiluastioihin, mutta jätä tilaa marjoille.
  3. Anna hyytyä kylmässä 2-3 tuntia. Jos käytät liivatelehtiä, anna hyytyä kauemmin.
  4. Koristele vaniljapannacotta mehustetuilla marjoilla tai hillolla.
  5. Tarjoile ja herkuttele!