Perinteinen sitruunarahka

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Perinteinen sitruunarahka syntyy helposti kermavaahdosta, sitruunanmakuisesta kermarahkasta ja hedelmistä tai marjoista. Tämä jälkiruoka muuntautuu helposti jokaisen vuodenajan mukaan. Hyödynnä satokauden marjoja ja hedelmiä.

Raaka-aineet

2 dl Maitokolmion kermaa
1 prk Maitokolmion sitruunakermarahkaa
1 applesiinin kuori raastettuna
4-5 kpl manteli- tai kaurakeksiä
koristeeksi marjoja tai hedelmäviipaleita

Valmistus

  1. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sitruunakermarahka. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuoren oranssia osaa kermarahkan joukkoon ja sekoita. Tarkista maku. Halutessasi voit lisätä hieman sokeria.
  2. Tarjoile tarjoiluastiassa tai pienemmissä jälkiruokakulhoissa. Koristele  keksinmuruilla sekä marjoilla tai hedelmäviipaleilla.