Rosetit

5
(2)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Rosetit ovat koristeellinen ja keksimäinen muunnelma perinteisistä tippaleivistä. Ne valmistetaan erikseen myytävillä rosettiraudoilla, joita löytyy moneen makuun.
Tällä reseptillä teet 10-15 kaunista rosettia muotin koosta riippuen.

Raaka-aineet 

1,5 dl Maitokolmion lähimaitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
3 rkl sokeria
ripaus suolaa

Friteeraus:
n. 1,5 l haluamaasi öljyä. Määrä riippuu kattilan koosta.
metallinen rosettimuotti

Ohje

  1. Laita öljy kuumenemaan.
  2. Sekoita aineet keskenään.
  3. Laita rosettirauta 1-2 min kuumaan öljyyn.
  4. Kasta rosettirauta taikinaan, mutta ei yläosaan saakka, jotta rosetti irtoaa raudasta paiston jälkeen.
  5. Rosetit valmistuvat hetkessä, joten ole tarkkana.
  6. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.

Vai haluaisitko jotain vaihtelua vappupöytään? Kokeile hauskoja ja herkullisia Dippaleipiä. Reseptiin tästä!

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 5 (2 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.