Rahkajälkiruoka – resepti

0
(0)
Resepti rahkajälkiruoka Maitokolmio
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Rahkajälkiruoka on helppo ja kevyt resepti, kun ruoan päälle tekee mieli jotain makeaa, mutta haluaa pysytellä kevyemmän puolella. Kylillä on kuullut puhuttavan useammastakin talosta, jossa sokerisemmat herkut on vaihdettu tähän. Liekö sitten monellakin isännällä loppunut vyöstä reiät ja aloitettu linjojen vahtiminen emännän tarkan valvonnan alla. Maitokolmion kevyt rahkajälkiruoka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta helposti ja nopeasti. Jälkiruoan makua voi vaihdella kokeilemalla eri kermarahkoja, joita Maitokolmiolta löytyy kolmea sorttia: Mansikka, vanilja ja sitruuna. Ja on muuten niin hyvää, ettei noita isäntiäkään oikeastaan harmita ollenkaan.

Raaka-aineet

1 prk Maitokolmion mansikkakermarahkaa
1 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
5-6 kpl suklaakaurakeksejä
1 dl puolukoita tai muita marjoja

Ohje

  1. Nosta puolukat pakastimesta sulamaan tai käytä tuoreita.
  2. Vaahdota kerma. Laita vaahdotettu kerma yhteen pursotinpussiin ja kermarahka toiseen.
  3. Murskaa keksit palasiksi ja aloita kokoaminen.
  4. Lisää lasiseen jälkiruokakulhoon kerroksittain rahkaa, kermaa, keksejä ja puolukoita.
  5. Tarjoile ja herkuttele!

Korvaa halutessasi puolukat mansikoilla, niin saat herkullisen mansikkarahkan.

 

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.