Rahkajälkiruoka

0
(0)
Rahkajälkiruoka
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Maitokolmion rahkajälkiruoka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta helposti ja nopeasti. Tarjoa yllätysvieraille tai herkuttele itseksesi!

Raaka-aineet

1 prk Maitokolmion mansikkakermarahkaa
1 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
5-6 kpl suklaakaurakeksejä
1 dl puolukoita tai muita marjoja

Valmistus

  1. Nosta puolukat pakastimesta sulamaan tai käytä tuoreita.
  2. Vaahdota kerma. Laita vaahdotettu kerma yhteen pursotinpussiin ja kermarahka toiseen.
  3. Murskaa keksit palasiksi ja aloita kokoaminen.
  4. Lisää lasiseen jälkiruokakulhoon kerroksittain rahkaa, kermaa, keksejä ja puolukoita.
  5. Tarjoile ja herkuttele!

 

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.