Rahkajälkiruoka

Rahkajälkiruoka
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Maitokolmion rahkajälkiruoka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta helposti ja nopeasti. Tarjoa yllätysvieraille tai herkuttele itseksesi!

Raaka-aineet

1 prk Maitokolmion mansikkakermarahkaa
1 dl Maitokolmion kermaa
5-6 kpl suklaakaurakeksejä
1 dl puolukoita tai muita marjoja

Valmistus

  1. Nosta puolukat pakastimesta sulamaan tai käytä tuoreita.
  2. Vaahdota kerma. Laita vaahdotettu kerma yhteen pursotinpussiin ja kermarahka toiseen.
  3. Murskaa keksit palasiksi ja aloita kokoaminen.
  4. Lisää lasiseen jälkiruokakulhoon kerroksittain rahkaa, kermaa, keksejä ja puolukoita.
  5. Tarjoile ja herkuttele!