Proteiinimutakakku

Proteiinimutakakku resepti
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Proteiinimutakakku on terveellinen, mutta silti erittäin herkullinen vaihtoehto tavalliselle mutakakulle. Tämä resepti on erittäin helppo, sillä siihen tulee vain kolmea eri ainesosaa. Myöskään valmistuksessa ei kauaa mene. Kokeile!

Raaka-aineet

3 prk ProFIT suklaa proteiinivanukasta
0,9 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta

Valmistus

  1. Lisää vanukkaat kulhoon ja sekoita. Siivilöi joukkoon jauhot, leivinjauhe ja sekoita ilmavasti.
  2. Voitele kakkuvuoka rasvalla ja kaada seos vuokaan.
  3. Paista mutakakkua 200 asteessa n. 20 minuutin ajan. Nosta pois uunista ja anna jäähtyä.
  4. Irrota kakku vuoasta ja koristele esimerkiksi tomusokerilla ja tuoreilla marjoilla.