Proteiinimutakakku – resepti
Proteiinimutakakku on terveellinen, mutta silti erittäin herkullinen vaihtoehto tavalliselle mutakakulle. Tämä resepti on erittäin helppo, sillä siihen tulee vain kolmea eri ainesosaa. Myöskään valmistuksessa ei kauaa mene. Kokeile!
Vuoan halkaisija 18cm.
Raaka-aineet
3 prk Maitokolmion ProFIT suklaa proteiinivanukasta
0,9 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
Ohje
- Lisää vanukkaat kulhoon ja sekoita. Siivilöi joukkoon jauhot, leivinjauhe ja sekoita ilmavasti.
- Voitele kakkuvuoka rasvalla ja kaada seos vuokaan.
- Paista mutakakkua 200 asteessa n. 20 minuutin ajan. Nosta pois uunista ja anna jäähtyä.
- Irrota kakku vuoasta ja koristele esimerkiksi tomusokerilla ja tuoreilla marjoilla.