Helppo ProFit proteiinijäätelö – resepti

3.6
(13)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Nyt on proteiinipitoinen ja makoisa jäätelöresepti valmiina, olkaa hyvä! Reseptin jäätelö on valtavan proteiinipitoinen, sillä se koostuu valkuaisvaahdosta ja proteiinivanukkaasta. Sekaan on tietysti lisätty vähän hyväskää, koska kyse on sentään jäätelöstä. Makuvaihtoehtoja onkin yhtä paljon kuin on ProFit -proteiinivanukkaitakin -ei muuta kuin kokeilemaan mikä on oma ”FroFit” suosikkisi!

Tästä reseptistä tulee valmista jäätelö n 1/2 litraa, tuplaa resepti halutessasi tai tee kerralla yhdestä isosta valkuaisvaahtomassasta kahta eri makua pakkaseen.

Raaka-aineet

2 prk Maitokolmion ProFIT proteiinivanukasta (lakritsi, toffee, valkosuklaa ja suklaa )
2 kananmunan valkuaista
1 dl tomusokeria
0,5 dl vettä
100g makeisia joka sopii vanukasmakuun (lakritsia/kermatoffeeta/valkosuklaata tai suklaata)

Ohje

  1. Erottele valkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri paksuksi ja kiiltäväksi marengiksi.
  3. Pilko karkit pieneksi ja laita kattilaan sulamaan vesitilkan kanssa. Huom! Sulata suklaat vesihauteessa sellaisenaan.  Sekoita koko ajan. Kun massa tasaista nosta pois levyltä jäähtymään hieman.
  4. Yhdistä sulatetut makeiset sekä proteiinivanukkaat vispilällä ja lopuksi varovasti vielä marenkivaahto.
  5. Siitä pakkasen kestävään rasiaan yöksi ja tarjoile seuraavana päivänä.

Vinkki!

  • Säädä makeutta vähentämällä sulatettavien karkkien määrää, resepti on rakennettu niin, että jäätelö ei maussa häviä!
  • Käytä vanukaspurkit kippoina ja tee jäätelöannokset niihin. Koristele halutessasi pienillä paloilla reseptissä käytettyä karamellia tai lisää esim. nonparelleja ja kermavaahtoa.
  • Toffeejäätelöön sopii mainiosti pieni määrä esim. suolapähkinärouhetta, tuoden pientä ”salty caramel” twistiä jäätelöön (kuva).

Ihana kermainen TUPLA+ proteiinijäätelö reseptimme löytyy täältä!

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 3.6 (13 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.