Perinteinen porkkanalaatikko

0
(0)
porkkanalaatikko
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Raaka-aineet

1,5 dl puuroriisiä
7 dl Maitokolmion lähimaitoa
1,5 kg porkkanoita
1 tl suolaa
1 kananmuna
3 rkl tummaa siirappia
Rouhittua valkopippuria

Pinnalle:
3 rkl korppujauhoja
1 rkl Maitokolmion meijerivoita

Valmistus

  1. Kiehauta 3 dl vettä ja lisää riisit joukkoon. Keitä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maito ja anna hautua kannen alla lähes puuroksi.
  2. Keitä kuoritut ja pilkotut porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Valuta ja soseuta porkkanat. Sekoita soseen joukkoon kannanmuna ja mausteet.
  4. Sekoita joukkoon riisipuuro. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (n. 2 litran kokoiseen). Kuvioi pinta lusikalla ja ripottele korppujauhot pinnalle. Lisää päälle muutama voinokare. Kypsennä 175 asteisen uunin alatasolla n. 2 tuntia.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.