Perinteinen lanttulaatikko

0
(0)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Raaka-aineet

4 hengelle
800 g                Lanttua kuorittuna
2 dl                   Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
1 dl                   siirappia
1/2-1 tl              suolaa
1                        kanamuna

Pinnalle:
3 rkl                 korppujauhoja
2 rkl                 Maitokolmion meijerivoita

Valmistus

1.  Kuori lantut, pilko paloiksi ja keitä kypsäksi.
2. Kaada keitinvesi pois, soseuta ja anna jäähtyä.
3. Sekoita loput aineet jäähtyneeseen seokseen ja tarkista maku.
4. Kaada paistonkestävään vuokaan / foliovuokaan, ripottele korppujauhoja pinnalle ja viimeistele voinokareilla.
5. Paista uunin keskitasolla 200°C noin 1 tunti.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.