Paneroidut broilerin koipireidet

Paneroidut broilerin koipireidet
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Edullisista ja monipuolisista broilerin koipireisistä valmistat helppoa ja herkullista arkiruokaa. Parhaimman makuelämyksen broilerin koipireisistä saa irti, kun niiden antaa marinoitua yön yli. Rapeat koipireidet säilyttävät lämpönsä paremmin kuin paneroimaton broileri, joten ne sopivat hyvin osaksi esim. brunssia tai viikonlopun kattausta.

Raaka-aineet

1 rs broilerin koipireisiä
2-3 dl Maitokolmion piimää
3-4 rkl taco mausteseosta
2 dl Corn flakes maissilastuja murustettuna
2 dl korppujauhoja
3-4 rkl taco mausteseosta
suolaa

Tarjoile esimerkiksi riisin, perunan tai nachojen kanssa.

Valmistus

  1. Laita broilerit astiaan ja lisää joukkoon piimä ja mausteet. Peitä astia ja nosta kylmään marinoitumaan yön yli.
  2. Seuraavana päivänä lisää broilerien joukkoon maissilastut, korppujauhot, mausteet ja sekoita. Pyörittele koipireisiä muruseoksessa ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Paista uunissa 180 asteessa n. 40-50 minuuttia ja tarjoile esimerkiksi riisin ja kermaviilidipin kanssa.