Mansikkarahka

0
(0)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Tuoreista mansikoista, kermasta ja kermarahkasta valmistat helposti ihanan ja kesäisen jälkiruoan. Makoisa mansikkarahka on perinteinen koko perheen jälkiruokaherkku, joka valmistus on helppoa ja nopeaa.

Raaka-aineet

1 prk Maitokolmion mansikkakermarahkaa
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
500 g mansikoita
1 rkl vaniljasokeria

Valmistus

  1. Vaahdota kerma ja nostele sekaan rahka.
  2. Poista mansikoista kannat ja leikkaa lohkoiksi. Lisää mansikoiden joukkoon vaniljasokeri ja anna seistä hetki.
  3. Annostele laseihin tai jälkiruokakulhoihin vuoronperään mansikkaa ja kermarahkaseosta.
  4. Tarjoile kesäisenä jälkiruokana!

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.