Mansikkamuffinsit

Mansikkamuffinssi resepti
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Mansikkamuffinssit ovat meheviä, herkullisia ja helppoja leivonnaisia. Muffinssit sopivat hyvin niin juhlien tarjottavaksi kuin kahvipöytään ystäville tarjottavaksi. Muffinsseja on mukava leipoa vaikkapa lasten kanssa, sillä ohje on riittävän simppeli. Kokeile ja herkuttele!

Raaka-aineet

2 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl Maitokolmion perinteistä meijerivoita sulatettuna
2 dl Maitokolmion kermaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 prk Maitokolmion mansikkakermarahkaa

Valmistus

  1. Yhdistä ensin keskenään kananmunat, voi ja kerma. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon sokeri, jauhot ja leivinjauhe kevyesti sekoittaen.
  2. Anna taikinan seistä n. 5 minuuttia ja jaa se 14-16 muffinssivuokaan ja paista 190 asteessa n. 12-15 minuutin ajan.
  3. Anna muffinssien jäähtyä ja pursota sen jälkeen pinnalle mansikkakermarahkaa.

Vinkki!
Jos haluat lopputuloksesta mansikkaisemman, ripottele rahkan päälle pakastekuivattua mansikkaa tai viipaleita tuoreista mansikoista.