Mansikkainen piimähyytelökakku

0
(0)
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Raaka-aineet

POHJA
200 g digestive-keksejä
75 g Maitokolmion Dellariinia

TÄYTE
1 1/2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 dl Maitokolmion raikasta piimää
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
3 rkl sitruunanmehua
6 liivatelehteä

PÄÄLLE
Pilkottuja mansikoita

Valmistus

Pohja: Hienonna keksit ja sulata Dellariini. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele muruseos vuoan pohjalle.

Täyte: Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita sokeri ja piimä, vaahdota kerma. Yhdistä kerma piimäseokseen. Purista ylimääräinen vesi liivatteista, kuumenna sitruunamehu ja liota liivatteet sitruunamehuun. Sekoita liivateseos vähän jäähtyneenä kerma-piimäseokseen. Kaada seos pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti. Ennen tarjoilua koristele pilkotuilla mansikoilla.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 0 (0 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.