Mansikkainen piimähyytelökakku – resepti

3.5
(2)
Resepti mansikkainen piimähyytelökakku Maitokolmio
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Raaka-aineet

POHJA
200 g digestive-keksejä
75 g Maitokolmion Dellariinia

TÄYTE
1 1/2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 dl Maitokolmion raikasta piimää
2 dl Maitokolmion lisäaineetonta kermaa
3 rkl sitruunanmehua
6 liivatelehteä

PÄÄLLE
Pilkottuja mansikoita

Ohje

Pohja: Hienonna keksit ja sulata Dellariini. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele muruseos vuoan pohjalle.

Täyte: Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita sokeri ja piimä, vaahdota kerma. Yhdistä kerma piimäseokseen. Purista ylimääräinen vesi liivatteista, kuumenna sitruunamehu ja liota liivatteet sitruunamehuun. Sekoita liivateseos vähän jäähtyneenä kerma-piimäseokseen. Kaada seos pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti. Ennen tarjoilua koristele pilkotuilla mansikoilla.

Arvioi resepti

Arvioiden keskiarvo 3.5 (2 arviota)

Ei vielä arvioita! Lisää ensimmäinen arvio tälle reseptille.