Mansikkainen piimähyytelökakku

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Raaka-aineet

POHJA
200 g digestive-keksejä
75 g Maitokolmion Dellariinia

TÄYTE
1 1/2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 dl Maitokolmion piimää
2 dl Maitokolmion kuohukermaa
3 rkl sitruunanmehua
6 liivatelehteä

PÄÄLLE
Pilkottuja mansikoita

Valmistus

Hienonna keksit ja sulata Dellariini. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Painele muruseos vuoan pohjalle. Täyte: laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita sokeri ja piimä, vaahdota kerma. Yhdistä kerma piimäseokseen. Purista ylimääräinen vesi liivatteista, kuumenna sitruunamehu ja liota liivatteet sitruunamehuun. Sekoita liivateseos vähän jäähtyneenä kerma-piimäseokseen. Kaada seos pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti. Ennen tarjoilua koristele pilkotuilla mansikoilla.