Kermainen juustokakku

Kermainen juustokakku
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Kermainen juustokakku on maultaan täysin omaa luokkaansa. Onnistunutta lopputulosta varten tarvitset pienen kakkuvuoan, joka on reunoja myöten vuorattu leivinpaperilla.

Raaka-aineet

250 g tuorejuustoa
1 kokonainen kananmuna
1 keltuainen
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl vehnäjauhoja
150 g Maitokolmion kermaa

Valmistus

  1. Yhdistä ensin kaikki muut ainekset keskenään paitsi kerma ja sekoita kunnolla. Tämän jälkeen lisää vielä kerma ja sekoita sileäksi.
  2. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla ja kaada massa siihen. Paista uunissa 220 asteessa n. 30-45 min kunnes kakku on saanut kunnolla väriä. Keskiosan kuuluu jäädä löysäksi.
  3. Anna kakun jäähtyä täysin ja poista sitten vasta kakkuvuoka ympäriltä.
  4. Koristele esimerkiksi puolukoilla tai muilla marjoilla. Huom! Tämän kakun maku on yleensä parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä.