Hedelmärahka

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Hedelmärahka on kevyt ja herkullinen välipala tai jälkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä! Tätä reseptiä on helppo muokata vaihtelemalla hedelmiä vuodenaikojen ja omien mieltymysten mukaan.

Raaka-aineet

1 prk Maitokolmion vaniljakermarahkaa
2 dl Maitokolmion kuohukermaa
1 banaani
1 tlk säilykeananasta
1 kypsä mango
raastettua sitruunan kuorta

Valmistus

  1. Kuori ja kuutioi hedelmät ja laita ne siivilään valumaan.
  2. Vaahdota kerma. Lisää erilliseen kulhoon rahka ja raasta sekaan hieman sitruunan kuorta. Lisää rahkan joukkoon hedelmät ja viimeisenä nostele mukaan vielä kermavaahto.

Vinkki!
Lisäämällä hedelmärahkan joukkoon kanamunaa, saat siitä herkullisen täytteen rahkapiirakkaan.