vastaa kyselyyn ja
osallistut arvontaan:
palkintona Tunturi Fatbike !

Oletko jo maistanut Maitokolmion pehmeää uutuutta,
FIT-Rahkajogurttia?

Kerro meille mikä on sinun tapasi nauttia FIT-Rahkajogurttia ja olet mukana arvonnassa.
Vuoden 2022 loppuun saakka arvomme 10 henkilölle kuukaudessa
lahjakortin Maitokolmion tuotteisiin!

 Arvonta huipentuu vuoden 2022 lopussa, jolloin kaksi onnekasta voittaa omakseen
Tunturi Tomahawk Fatbiken! (arvo 750€)

1/6 Miten usein ostat Maitokolmion FIT-tuotteita?*

2/6 Miksi valitset Maitokolmion FIT-Rahkajogurtin?*

3/6 Miten käytät Maitokolmion FIT-Rahkajogurttia?*

4/6 Mitä muita Maitokolmion FIT-tuotteita tunnet?*

5/6 Olen*

6/6 Ikäni*

Nimi*

Osoite*

Matkapuhelin*

Sähköposti*

Säännöt*

Lisätiedot

Kilpailun säännöt

Kuka saa osallistua

Kilpailukyselyn ja arvonnan järjestää Osuuskunta Maitokolmio. Arvontaan voivat osallistua kaikki ne, jotka vastaavat kyselyyn viimeistään 31.12.2022 ja jättävät yhteystietonsa kyselyssä, niille varattuun tilaan. Maitokolmion työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kyselyyn voi vastata vielä arvontapäivän jälkeen. Tällöin vastaaja ei enää voi osallistua arvontaan, mutta kiitämme kaikesta saamastamme palautteesta.

Arvonnan palkinnot

Arvonnan pääpalkintona on 750 €:n arvoinen Tunturi Tomahawk -Fatbike, pyöriä arvotaan 2 kpl. Lisäksi arvomme joka kuukausi 10 henkilölle lahjakortteja Maitokolmion tuotteisiin vuoden 2022 loppuun saakka. Arvontapalkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Arvonnan suorittaminen

Maitokolmion henkilökunta suorittaa tuotepalkintoarvonnan joka kuukauden alussa. Pyöräarvonta suoritetaan vuoden 2022 lopussa. Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

 

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastaja vapauttaa Maitokolmion kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötietojen käyttö

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Maitokolmio pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!