Jouluarvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Maitokolmio, Sievintie 9, 69300 Toholampi

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia irene.laitila@nullgenero.fi

2. Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 7.-14.12.2020

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookissa ja/tai Instagramissa Maitokolmion arvontapostaukseen ja kertomalla kenelle lahjoittaisit toisen lahjakortin. Osallistumisajan päätyttyä Maitokolmio arpoo voittajat kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta.

5. Palkinnot

Arvonnassa arvotaan kaksi voittajaa. Palkintona on kaksi 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Palkinnot lähetetään voittajien ilmoittamiin osoitteisiin. Voittajiin ollaan yhteydessä maanantaina 15.12.2020. Kilpailun voittajien tulee ilmoittaa yhteystietonsa viimeistään 17.12.2020 mennessä tai arvomme uuden voittajan.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteessamme esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Maitokolmio. Maitokolmio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Maitokolmiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eivätkä  ole millään tavalla osallisena kilpailussa.

Päivitetty 7.12.2020.