Dellariini nimeäminen säännöt

1. Järjestäjä

Maitokolmio, Sievintie 9, 69300 Toholampi

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osuuskunta@nullmaitokolmio.fi

2. Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 10.8.2023 saakka, jolloin arvonta suoritetaan.

4. Osallistuminen ja arvonnan voittaja

Arvontaan voi osallistua täyttämällä lomakkeen Maitokolmion verkkosivuilla: www.maitokolmio.fi/lomillelomps . Osallistumisajan päätyttyä Maitokolmio arpoo voittajan kaikkien nimiehdotuksen jättäneiden joukosta.

5. Palkinnot

Arvonnassa arvotaan yksi voittaja ja palkintona on 400 euron arvoinen lahjakortti Holiday Clubin kylpylään. Voittajaan ollaan yhteydessä arvonnan jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta hänen jättämien yhteystietojen avulla arvotaan uusi voittaja.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteessamme esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Maitokolmio. Maitokolmio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Maitokolmiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eivätkä  ole millään tavalla osallisena kilpailussa.

Päivitetty 21.6.2023